€ 7,50

Toegangskaart

Met de toegangskaart krijg je toegang tot het evenement. Je ontvangt bij binnenkomst ook een consumptiemunt ter waarde van een drankje, frisdrank, (tap)bier of wijn. Wij maken hier geen onderscheid in! Deze kun je alleen inwisselen bij de centrale bar van de organisatie, niet bij de deelnemende horeca.

Onze toegangskaarten bieden je gegarandeerd toegang tot het evenement, zonder dat je in de rij hoeft te staan voor de kassa. Je kunt de toegangskaart gemakkelijk online bestellen en betalen via onze website. Na het afronden van de betaling ontvang je de toegangskaart per e-mail. Je hoeft deze alleen maar uit te printen of op je smartphone te laten zien bij de entree van het evenement.

Mocht je nog vragen hebben over de toegangskaart of het evenement zelf, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons team staat altijd voor je klaar om je verder te helpen!

 

Gratis toegang met GelrePas

Wanneer je een GelrePas hebt, is de toegang gratis.

 

Heb je al een betaalpas?

Met onze betaalpas kun je gemakkelijk en snel je consumpties afrekenen tijdens het evenement. Geen gedoe meer met contant geld of pinnen!

Bestel betaalpas

Product is toegevoegd aan winkelwagen.

Toegangskaart

Totaal incl. BTW € 7,50