Deelnemers

0.

PROEFTUIN@Intratuin Arnhem

De PROEFTUIN is het restaurant in Intratuin Arnhem.

Tijdens ArnhemProeft! vertellen wij je graag het verhaal van de PROEFTUIN, die is namelijk net een beetje anders…….

Het is het verhaal over vers, natuurlijk, biologisch, biodivers, inclusief, participatie, sociaal en maatschappelijk.In onze keuken bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek en mensen die het horeca vak willen leren een opleidingsplek. In onze BELEVINGSTUIN hebben wij een eigen moestuin waaruit de kok dagelijks zijn verse producten haalt die worden gebruikt voor de bereiding van onze gerechten.

Daardoor smaken onze gerechten nog veel beter!

Tijdens ArnhemProeft! laten wij u kennismaken met onze gerechten uit de PROEFTUIN.

PROEFTUIN@Intratuin Arnhem is onderdeel van Scalabor.

7.

Eetcafé Rubens

Steengrillen en onbeperkt gamba’s

Aan het gezellige Jansplein is eetcafé Rubens gevestigd in een monumentale pijpelaar waar onze gasten al sinds mei 2000 genieten van onder andere heerlijke vlees spiesen, de lekkerste gamba’s en kaasfondue.

Alle gerechten worden bereid/gegrild op een authentieke houtskool grill, wat het vlees en vis een nog intensere smaak geeft, die midden in het restaurant staat. Een ware eyecatcher voor onze gasten. ’s Zomers terras onder een groen bladerdak van de kastanjebomen en ’s winter brengen wij de warmte naar binnen en geniet u in een gezellige, knusse sfeer.

Eetcafe Rubens, waar eten weer een belevenis wordt..

5.

Trivio

Benvenuto a Restaurant Trivio!

Bij Restaurant Trivio geniet je van de Italiaanse keuken in een laagdrempelige informele sfeer. Onze keuken is geinspireerd op de puurheid en eenvoud van de authentieke Italiaanse keuken, zoals je die vindt in Roma, Napoli, Firenze of Genova.

Eerlijkheid uit de regio
We werken uitsluitend met eerlijke producten; zowel streekgebonden als natuurlijk ook met producten direct geimporteerd vanuit Italië. Wij bieden veel vegetarische gerechten, maar hiernaast ook vis- en vleesgerechten.