Deelnemers

2.

ColibrĂ­ Cocina Mexicana

Colibrí Cocina Mexicana is een modern Mexicaans restaurant dat de focus legt op de keuken van Mexico, specifiek gericht op de provincie Oaxaca.

Bij Colibrí Cocina Mexicana ligt nadruk op alles huisgemaakt, startend vanaf een rauw product en wordt er veel bereid over vuur en houtskool. Chef en eigenaar Max Wandt heeft een groot deel van Corona-lockdown doorgebracht in Oaxaca, waar hij heeft gewerkt als kok en de fijne kneepjes van de Mexicaanse keuken heeft geleerd.

Laat je verassen door de maximalistische en complexe smaken gepresenteerd in een relaxte atmosfeer, en bestel een lekkere Mexicaanse cocktail voor erbij!

7.

FoodVia

Bij FoodVia maken we heerlijke verrassende gerechten van zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Met de seizoenen mee verandert doorlopend ons aanbod, altijd puur en verrassend.

Tijdens Arnhem Proeft hebben we een mooi aanbod van  mediterrane gerechtjes, gemaakt van de beste lokale ingrediënten!

13.

Il Lupo

Ontdek ons restaurant Il Lupo: waar lokale passie samensmelt met Italiaanse smaken.
Il Lupo is niet zomaar een Italiaans restaurant. We hebben diepe waardering voor lokale gemeenschappen en duurzaamheid, daarom streven we ernaar om zoveel mogelijk ingredienten te betrekken van lokale boeren en producenten.

Op deze manier bieden we niet alleen ongelooflijk smakelijke gerechten, maar ondersteunen we ook onze lokale economie en verminderen we onze ecologische voetafdruk.
Ons restaurant is ontworpen met oog voor detail en een warme, uitnodigende sfeer. We nodigen je van harte uit om bij ons te komen dineren en te proeven hoe liefde voor eten en respect voor de natuur samenkomen in elke hap. 

9.

Eetcafé Rubens

Steengrillen en onbeperkt gamba’s

Aan het gezellige Jansplein is eetcafé Rubens gevestigd in een monumentale pijpelaar waar onze gasten al sinds mei 2000 genieten van onder andere heerlijke vlees spiesen, de lekkerste gamba’s en kaasfondue.

Alle gerechten worden bereid/gegrild op een authentieke houtskool grill, wat het vlees en vis een nog intensere smaak geeft, die midden in het restaurant staat. Een ware eyecatcher voor onze gasten. ’s Zomers terras onder een groen bladerdak van de kastanjebomen en ’s winter brengen wij de warmte naar binnen en geniet u in een gezellige, knusse sfeer.

Eetcafe Rubens, waar eten weer een belevenis wordt..

14.

Het Schiereiland

Gevestigd in één van de Arnhemse zeven straatjes bevindt zich een culinaire pareltje van de stad!

In dit sfeervolle restaurant kun je borrelen, dineren en lunchen. De dinerkaart focust zich op vis en groente, waar lokale en seizoensgebonden producten de hoofdrol spelen in heerlijke gerechten. Bovendien hebben we een groot assortiment speciaalbieren en whisky's. Iedereen is welkom en de gastvrijheid op Het Schiereiland draagt bij aan een onvergetelijke ervaring.

11.

Restaurant 't Volk

Onbeperkt dineren voor een vaste prijs zonder tijdslimiet, oftewel: "all you can eat" in een moderne en ongedwongen omgeving. Een aantrekkelijk concept voor diegene die van lekker eten houdt en ervoor openstaat om nieuwe dingen te proberen.

We serveren internationale (klassieke) gerechten met een eigen twist. Onze gerechten kies je zelf van de kaart en zijn net iets kleiner van formaat, waardoor je niet gelijk vol zit en meer kunt proeven.