30 Juni 2024

Rijnstad Vocaaltheater

Rijnstad Vocaaltheater staat bijna veertig jaar voor spetterende optredens. De Arnhemse vereniging met in totaal 45 vocalisten zingt op ArnhemProeft!. Zij serveren een optreden met stukken uit hun meest recente programma Hakuna Matata. Vrolijke songs uit animatiefilms en musicals met daaraan toegevoegd de dramatiek van de musical Aida en een vleugje show uit The Greatest Showman.

Rijnstad Vocaaltheater maakt musicals en kleine producties in Arnhem en omgeving. Dit doen we met ons koor waarin ruim 40 mensen zingen, begeleid door onze dirigent Peter Schoenaker. Voor grote projecten werken we met een professionele regisseur en worden we live begeleid door een combo of orkest. We hebben een eigen techniek- en decorploeg.
We treden op in het Stadstheater in Arnhem, het Posttheater, het Nederlands Openluchtmuseum en ook in verzorgingstehuizen zoals Vreedenhoff

Rijnstad Vocaaltheater laat u genieten van de mooiste muziek uit o.a. The Lion King, Aladdin en The Wiz als aanvulling op alle culinaire verrassingen op Arnhem Proeft!

Wilt u meer weten over Rijnstad Vocaaltheater?

www.rijnstadvocaaltheater.nl

Delen